Steptour basisBasis Steptour Pakket

€7

p.p.

,50

Basis Steptour Pakket

Solide step met brede banden Ontdek de mooiste routes van Hengelo en omstreken Geen minimale groepsgrootte Slechts €7,50 voor een heel dagdeel Lekker sportief Geniet van het buitenleven

Wil je op je eigen tempo de mooiste plekjes van Hengelo ontdekken op een leuke en onalledaagse wijze? Dat kan tegen een zacht prijsje met de Basis Steptour van PaintballTwente. Met dit arrangement huur je een solide, goed onderhouden step voor maar €7,50 per persoon. Deze step is zo gebouwd dat ieder persoon er comfortabel op kan steppen. Je huurt deze steps voor een heel dagdeel. Je kunt zelf je route uitstippelen, er gaat geen begeleider mee. Dit heeft als voordeel dat je er net zo lang over kunt doen als je wilt en niet gebonden bent aan een bepaald tijdsschema. Wil je een bezienswaardigheid op je gemak bekijken of even rustig uitrusten? Dat kan, je kunt je tijd helemaal zelf indelen en van optimale vrijheid genieten. Ook is er geen minimale groepsgrootte, je kunt ook met z’n tweeën heerlijk rondsteppen.

Op onze comfortabele steps kan je zelf bepalen wat je wilt zien. Bekijk al het moois dat Hengelo en de omgeving eromheen te bieden heeft, geniet van de natuur en de mooie stadsgezichten. Ontdek de stad en het Twentse landschap op unieke wijze. De Basis Steptour is een leuk en voordelig dagje uit voor jou en je vrienden, familieleden of collega’s. De groep wordt dichter bij elkaar gebracht door onderweg lekker te kletsen en samen van de natuur en de stad te genieten. Bekijk Hengelo en de omgeving eromheen met nieuwe ogen met dit arrangement van PaintballTwente.

Reserveer nu