1Al meer dan 25 jaar een begrip in Twente

Al meer dan 25 jaar een begrip in Twente

Paintball Twente heeft een bosrijke locatie tot haar beschikking (3500m2). Deze is gelegen tussen Hengelo en Enschede (Twekkelo). De locatie is speciaal ingericht voor het spelen van paintball & lasergame. Zo zijn er op elk speelveld twee vlaggenkampen en diverse andere kunstmatige obstakels om het spel nog spannender te maken. Maar het blijft natuurlijk een bos, dit betekent tijgeren door de bosjes, schuilen achter een boom, kortom strategisch gebruik maken van de elementen in het bos.

Op ons terrein is er een gezellig basiskamp dit wordt ook wel de safetyzone genoemd, waar tussen de spelen door het een en ander geconsumeerd kan worden. Ook kunnen wij een lunch of een barbecue voor u verzorgen. Vanuit de safety zone is er zicht op een van de vlaggenforten zodat de spellen ook nog gevolgd kunnen worden. Er is op onze locatie ook een ruime parkeergelegenheid.

Paintballen kan in groepen vanaf acht personen. Daarnaast is het mogelijk te lasergamen, buggytour of solextour te doen. Ook voor vrijgezellenfeestjes zijn er mogelijkheden genoeg. Om de vrijgezel eens goed te verrassen, kan deze opgehaald worden in een stoere Hummer!

Outdoor Paintball Twente in Hengelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.