buggy tour1Basis Buggytour pakket

€37

p.p.

,50

Basis Buggytour pakket

Buggytour +/- 75 minuten Route Enschede, Boekelo & Hengelo 2 personen per buggy (rijder in bezit van rijbewijs B) Minimaal 8 personen Professionele begeleiding Gebruik van alcohol vooraf of tijdens de tocht is niet toegestaan

Als je met een groep vrienden, familieleden of collega’s een leuke tour wilt maken door de Twentse natuur in een onalledaags open voertuig dan is de Buggytour iets voor jou. De Buggytour kan gedaan worden door groepen van tenminste 8 personen en kost €37,50 per persoon. Er passen 2 personen in een buggy en tijdens de pauze kan er van bestuurder gewisseld worden, dus iedereen kan aan de beurt komen. Iedereen die de buggy wil besturen moet beschikken over een geldig rijbewijs-B. Mensen zonder rijbewijs mogen wel als bijrijder mee, maar mogen de buggy niet zelf besturen.

Jullie gaan een route rijden door het Twentse landschap die kan voeren in en langs Enschede, Hengelo en Boekelo en de natuur daaromheen. In de buggy hoef je alleen gas te geven en te remmen, schakelen hoeft niet. Je rijdt de route achter de begeleider aan. Onderweg kan je genieten van de adrenalinekick die het rijden in een buggy met zich meebrengt. In een open voertuig zo dicht bij het wegdek rijden is een opwindende belevenis.

Tegelijkertijd is er gelegenheid om te genieten van de mooie natuur. De route die je gaat rijden brengt je langs vele mooie plekjes en landschappen. Halverwege is er een pauze, waarin van bestuurder gewisseld kan worden. De buggytour duurt ongeveer 75 minuten.

Tijdens de tour zal er een begeleider met de groep meerijden. Deze zal er op toe zien dat alles veilig en volgens de regels gaat.

Reserveer nu