BAN Paintball Twente Dames pakket v2Dames Paintball Pakket

€19

p.p.

,99

Dames Paintball Pakket

Twee tot drie uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen 100 verfballetjes per persoon gratis Minimaal 8 personen Complete uitrusting Geen blauwe plekken!

Voor een adrenalinevol avontuur is Paintball een goede keuze. Nu ook voor dames die liever een ‘lichtere’ uitvoering willen. Zelfde spanning, lagere paintball snelheid, dus geen blauwe plekken.

In onze prachtige bosrijke omgeving die speciaal is ingericht voor paintballwedstrijden, kunt u zich uitleven met een paintballwapen in combinatie met verschillende missies. Bij slecht weer is er ook een mogelijkheid om indoor paintballmissies te spelen.

Paintball is een spel dat tactisch moet worden gespeeld. In het wilde weg rennend door het gebied zal niet helpen, u bent dan binnen de kortste keren uitgeschakeld. Door gebruik te maken van de verschillende elementen die wij hebben toegepast in ons speelveld, kunt u de tegenstander vanuit een onverwachte hoek uitschakelen. Er zijn verschillende velden beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Samenwerking en goede communicatie in uw team is erg belangrijk om als team de overwinning te behalen.

Tijdens het paintballen is er de mogelijkheid om een hapje of drankje te nuttigen in ons basiskamp, ook wel de safetyzone genoemd. In dit pakket kunt u 2 tot 3 uur paintballen. Vooraf is er een uitgebreide uitleg van een half uur over het veilig gebruiken van het paintballwapen. De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes.

Reserveer nu