lasergamenLasergame Kinderpakket (kinderen tot 14 jaar)

€15

p.p.

,-

Lasergame Kinderpakket (kinderen tot 14 jaar)

Totale pakketduur +/- 2 uur (speluitleg, omkleden, speeltijd & pauze) speeltijd: 60 minuten 1x een lekkere versnapering zoals een mars, snicker etc 1x consumptie Minimaal 8 personen U speelt op 1 veld Complete uitrusting

Bij Paintball Twente bieden wij niet alleen paintball, maar ook lasergame aan. Met lasergame beleeft u dezelfde spanning en ervaring, maar dan zonder de verfballetjes. Lasergamen is onder andere prima geschikt voor bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Bij aanvang trekt u speciale kleding aan die deze lasers registreren en een melding geven als u door een laser geraakt wordt. De uitrusting is speciaal ontworpen zodat deze ook buiten gebruikt kan worden.

Vooraf worden er 2 teams gemaakt, met minimaal 8 personen betekent dit dat elk team uit 4 spelers bestaat, die door een goede samenwerking als winnaar uit de bus moeten komen. Er zijn verschillende soorten missies die u kunt spelen, bij elke missie is het nodig om goed te communiceren met uw teamgenoten. Er is wel één groot verschil tussen paintball en lasergamen, bij lasergamen heeft u 12 levens in plaats van 1 leven, dit komt onder andere omdat lasergamewapens een veel groter bereik hebben (200 meter) dan een paintball wapen (50 meter). Het team dat overblijft is uiteraad de winnaar.

In dit pakket kunt u 1,5 uur lasergamen, hier zit een half uur uitleg bij inbegrepen, en u krijgt uitleg over de werking van de lasergame-uitrusting. Na het lasergamen heeft u ook tijd voor een versnapering en drankje dat is inbegrepen in dit pakket. De verschillende missies worden allemaal op één veld gespeeld.

Reserveer nu