paintball TourofDutyPaintball Happy Hour Pakket

€17

p.p.

,50

Paintball Happy Hour Pakket

1 uur paintballen 100 verfballetjes per persoon gratis Minimaal 6 personen Gehele dag gratis perslucht bijvulling Verschillende speltypes Complete uitrusting

Ga met een groep van minimaal 6 personen helemaal tekeer op ons diverse terrein. Paintball Twente levert u de gehele benodigde uitrusting. Dit houdt onder andere een gezichtsmasker, een overal en uiteraard een paintball geweer in. U zult eerst met uw groep wat uitleg ontvangen over hoe we te werk gaan op ons terrein en vervolgens wordt er beslist wat er gespeeld gaat worden.

Er zijn verschillende missies voor dit spannende spel, waaronder: capture the flag, de president, en piggy hunt waarbij een speler een speciaal pak krijgt (bijvoorbeeld een varkens- of konijnenpak). Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Perslucht voor uw paintball geweer is gratis bij te vullen en u kunt na de eerste 100 inbegrepen verfballetjes eventueel nieuwe aanschaffen. Het paintballen zelf zal een uur duren waarna alle spullen weer kunnen worden ingeleverd. De Paintball Happy Hour is een leuk arrangement om een keer met een groep vrienden aan deel te nemen. Paintballen is een activiteit die erg bijdraagt aan teambuilding en vertrouwen, in de verschillende spelvormen komen allerlei kwaliteiten aan bod!

Tijdens het paintballen is er de mogelijkheid om een hapje of drankje te nuttigen in ons basiskamp, ook wel de safetyzone genoemd. Twijfel niet langer en reserveer een middag vol absurde spanning en hilariteit! De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes. Een extra drankje kost €1,-.

Reserveer nu