paintball Vrijgezel1Paintball Vrijgezellen Pakket

€21

p.p.

,-

Paintball Vrijgezellen Pakket

Twee tot drie uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen Bunny Hunt 100 verfballetjes per persoon gratis Gehele dag gratis perslucht bijvulling Minimaal 6 personen konijnenpak aanwezig

Het Paintball Vrijgezellen Pakket is een erg leuk uitje voor een vrijgezellenfeest. Hierbij kun je twee tot drie uur veel plezier beleven met de groep! Een half uur uitleg zit hierbij inbegrepen. Wel geldt de voorwaarde dat de groep uit minimaal 6 personen moet bestaan.

De toekomstige bruidegom mag een mooi konijnenpak aan om het nog leuker en spannender te maken. Je kunt de vrijgezel ook verrassen door bij ons een Hummer te huren om de toekomstige bruidegom daarmee van huis op te halen! Er zijn 100 gratis verfballetjes inbegrepen en je kunt onbeperkt  gratis perslucht bij laten vullen. De prijs voor dit pakket is €21,- per persoon.

Paintball Twente heeft een mooie locatie in Hengelo aan de Twekkelerweg. Een mooie omgeving met veel bebossing, gelegen tussen Hengelo en Enschede. Het bos is mooi groot zodat je genoeg schuilmogelijkheden hebt. Er is natuurlijk altijd de mogelijkheid om de locatie eerst even te komen bekijken voor je gaat reserveren. Wanneer je reserveert en jullie groep arriveert bij Paintball Twente, krijgen jullie de gelegenheid om je om te kleden. Daarna volgt de uitleg en worden er dingen besproken zoals: veiligheid, het materiaal, het spel en de huisregels. Er zijn ook verschillende speltypes mogelijk. Zo is er Verover de vlag, De president, Speedball, Buddy en Kraak de code. Kortom, er zijn veel mogelijkheden!

De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes. Een extra drankje kost €1,50.

Reserveer nu