paintball Buggy BBQPaintball & Buggytour & BBQ Pakket

€70

p.p.

,-

Paintball & Buggytour & BBQ Pakket

Twee tot drie uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen 100 verfballetjes per persoon gratis Buggytour +/- 60 minuten (route Enschede, Boekelo, Hengelo) 2 personen per buggy (rijder in bezit van rijbewijs B) BBQ met: 5 soorten vlees, friet, salade, stokbrood en 4 consumpties Minimaal 8 personen

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van de dag, voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsfeest? Dit arrangement is een goede keuze voor jong en oud. Er zijn diverse missies tijdens het paintballen waar goede samenwerking voor nodig is, wat de teambuilding ten goede komt. De omgeving is speciaal ingericht zodat u verschillende tactieken kunt toepassen op het veld.

Na het paintballen is er even ruimte voor een hapje en een drankje, alvorens u instapt in een van onze buggy’s. Door het spectaculaire geluid van deze brullende buggy’s en de aandacht van overige weggebruikers, krijgt u een adrenalinekick die u lang bij zal blijven. Onze buggyroutes voeren u door het prachtige Twentse landschap. De gehele tour verloopt over on- verharde openbare toeristische wegen. Tijdens de tour is er een mogelijkheid om van bestuurder te wisselen hiervoor lassen wij ook een pauze in.

Aan het eind van de spectaculaire buggytour staat de BBQ al klaar! 5 heerlijke soorten vlees in combinatie met friet, salade, stokbrood en 4 consumpties die uw maag weer vullen na een intensieve dag.

De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes.

Reserveer nu