paintball TourofDutyTour of Duty Pakket

€22

p.p.

,99

Tour of Duty Pakket

Twee tot drie uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen 150 verfballetjes per persoon gratis Gehele dag gratis perslucht bijvulling Minimaal 6 personen Verschillende speltypes Complete uitrusting

Hebt u al vaker Paintball gespeeld, en wilt u in het begin al meer verfbolletjes? Kies dan voor ons Tour of Duty pakket. U krijgt maar liefst 150 verfbolletjes gratis in dit pakket om uw tegenstanders uit te schakelen.

Speel paintball in onze bosrijke velden, en verras uw tegenstanders vanuit onverwachte hoeken door gebruik te maken van verschillende elementen die te vinden zijn in het bos. Schuilen achter bomen, schuilen achter bosjes, het kan allemaal! Gebruik de omgeving in uw voordeel om samen met uw team de verschillende missies te volbrengen. Onder andere de missies verover de vlag, piggy hunt en speedball zorgen voor leuke momenten.

Missies waar goede communicatie met je team voor nodig is, zijn tevens goed voor teambuilding. Ideaal dus om de omgang met uw collega’s, vrienden of familie te verbeteren.

Met dit pakket is het mogelijk om 2 tot 3 uur te paintballen in combinatie met 150 verfballetjes. Bijvullen is mogelijk, per 100 balletjes betaalt u €7,50. Bijvullen van perslucht is gratis tijdens de wedstrijden.

Voor dit arrangement is een minimale groep van 6 personen nodig.

Reserveer nu