Buggytour PaintballTwenteBedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten
Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een outdoor bedrijfsfeest/relatiedag met een sportieve en recreatieve invulling? Dan bent u hier aan het goede adres! PaintballTwente biedt unieke bedrijfsfeesten aan, waarbij u de keuze heeft uit verschillende arrangementen; arrangementen die ook erg effectief zijn voor teambuilding vanwege de samenwerking dat erbij komt kijken. Bij PaintballTwente beleven u en uw team een onvergetelijke dag,

Arrangementen

PaintballTwente biedt verschillende arrangementen aan voor bedrijfsuitjes.
U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Paintball & Buggytour & BBQ Pakket; U en uw team gaan dan de eerste twee tot drie uur paintballen. Het outdoor paintballen vindt plaats in een prachtig bos dat is ingericht met veel elementen waar u gebruik van kunt maken. Voordat u van het prachtige Twentse landschap kunt genieten met een buggytour van ongeveer 60 minuten, heeft u de gelegenheid om eerst een hapje en een drankje te nuttigen. Ter afsluiting kan het gehele team heerlijk genieten van een barbecue met 5 verschillende soorten vlees in combinatie met friet, salade en 5 consumpties. Met dit soort arrangementen bent u zo een hele dag onder de pannen.

Andere arrangementen die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsuitjes:

Paintball & Buggytour Pakket

Solextour + Lasergame + BBQ Pakket

Solextour + Paintball + BBQ Pakket

Solextour & Paintball Pakket

Solextour & Lasergame Pakket

Lasergame & Buggytour Pakket

Lasergame + Buggytour + BBQ Pakket

Bij een Solextour rijdt u op een solex brommer en kunt u hierbij genieten van het prachtige Twentse landschap in Boekelo, Hengelo of Enschede. Een brommer/auto rijbewijs is hierbij verplicht, evenals bij een buggytour. De bijrijders in de buggy hoeven uiteraard niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Lasergame vindt zowel indoor als outdoor plaats. Het hele team krijgt een speciale uitrusting en gaan vervolgens naar een ruimte die zo is ingericht dat er genoeg schuilmogelijkheden zijn en om elkaar te kunnen besluipen. De ruimte wordt ook wat donkerder gemaakt om het zo nog spannender te maken! Lasergamen is een leuk alternatief op Paintball, en is daarbij ook uitermate geschikt op een regenachtige dag. (www.star-world.nl)

Meer uitgebreide informatie over deze pakketten kunt u vinden op onze arrangementen pagina.

Teambuilding, beleef een leuke dag samen

Samen met uw team een dag beleven die iedereen nog lang zal heugen. Geniet van de mooie Twentse omgeving. Paintballen en lasergamen zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Het competitieve element en de noodzaak om samen te werken in een ontspannende sfeer leidt tot een release van spanning en versterkt de onderlinge banden.

Onze competitieve prijzen in combinatie met onze ideale terreinen leidt tot een leuke dag.
Kies nu voor Paintball Twente en beleef een uniek bedrijfsuitje wat u nog lang bij zal blijven.