Lasergame

Introductie

Outdoor Lasergamen met de allernieuwste generatie laserguns is een nieuwe en unieke activiteit die plaatsvindt in de buitenlucht. Onze 3500m² grote locatie aan de rand van Hengelo is ingericht met 3 spectaculaire speelvelden waarop u, uitgerust in camouflage overall, gevechtshelm en professioneel infrarood wapen, de strijd met elkaar aangaat in verschillende sensationele missies. Deze activiteit is geschikt voor iedereen en is al te boeken voor deelnemers vanaf 8 jaar.

Verloop van uw bezoek

U dient bij Paintball Twente uw lasergame altijd vooraf te reserveren. Na het plaatsen van uw reservering komt u aan op onze unieke locatie aan de Twekkelerweg in Hengelo. U wordt ontvangen door uw eigen instructeur die u, gedurende uw gehele bezoek, zal begeleiden tijdens het spel. Er wordt gestart met een uitgebreide spelinstructie waarbij o.a. het gebruik van het outdoor laserwapen en de spelregels worden uitgelegd. Na het uitreiken van de uitrustingen wordt uw groep in twee teams verdeeld, die het tegen elkaar zullen gaan opnemen.

Bij kleinere groepen kunt u eventueel gemixed worden met andere bezoekers.
De totale speeltijd wordt verdeeld in games van 15 minuten. Per speelveld speelt u diverse missies waarbij de opdrachten telkens verschillen. Onze locatie beschikt over 3 verschillende speelvelden, elk met hun eigen unieke inrichting. Zo kunt u tijdens een bezoek aan Paintball Twente terecht komen in een snel shoot ‘m up veld, een bosveld of bos met maar één weg naar de overkant: over de bruggetjes! De speelvelden zijn ingericht met huisjes, bunkers, bossages en echte eye-catchers als autokrotten. Zo kunnen wij u een speelbeleving bieden die u nog wel even bijblijft. Kijk voor foto’s van de diverse speelvelden op onze impressie pagina.

Voor jong en oud

Outdoor Lasergamen is geschikt voor iedereen! De uitrustingen waar wij gebruik van maken zijn te hanteren door zowel jonge als oudere deelnemers. Zo spelen wij met u andere missies als het om een kinderfeestje gaat dan dat de aanleiding van uw komst een teambuildingsuitje is. Geef daarom bij uw reservering aan in verband met welke aanleiding u ons bezoekt!

De overeenkomsten en verschillen met paintball

Outdoor Lasergamen is een spectaculaire teamactiviteit die net als paintball bestaat uit de ‘strijd’ tussen twee teams in diverse missies en ook plaatsvindt in de buitenlucht. Ons outdoor lasergames programma komt sterk overeen met paintball in de zin dat het eenzelfde spannende ervaring biedt: achter elk bosje of huisje kan een tegenstander verscholen zitten. Onze speelvelden worden ook gebruikt voor paintball en wij spelen vergelijkbare missies. Hierbij kunt u denken aan:

Capture the flag

Probeer de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar uw eigen basis terwijl u de eigen vlag moet beschermen.

Center Flag

Probeer als eerste de vlag in het midden van het speelveld te bemachtigen, door de vijandelijke linies heen te breken en de vlag af te leveren bij de basis van uw tegenstander.

President

Binnen uw groep bevindt zich een ‘Very Important Person’ (de jarige, uw chef of de vrijgezel?) die door uw team door een dichte jungle naar een veilig gebied gebracht moet worden.

Maar pas op! Het andere team ligt in een hinderlaag op jullie te wachten! Wordt de president geraakt, dan is het hele team af en worden de rollen omgedraaid.

Maar er zijn natuurlijk ook verschillen. Bij paintball schiet u op elkaar met kleine balletjes gevuld met verf waarbij u, als u geraakt wordt, direct het spel moet verlaten. Tijdens onze outdoor laser games heeft iedere deelnemer 12 levens, en pas als al deze levens gebruikt zijn kunt u niet meer deelnemen aan het spel. Het bereik van een paintball wapen is ongeveer 50 meter, terwijl het bereik van onze laser wapens ingesteld zijn op 300 meter. Bovendien kunt u, met behulp van het professionele vizier bovenop het wapen, altijd gericht schieten.  Maak uw bezoek compleet!

Wilt u meer uit uw bezoek aan Paintball Twente halen? Breidt dan uw bezoek uit met bijvoorbeeld een spectaculaire buggytour of een heerlijke barbecue.

Kijk hier voor het complete overzicht.

Bekijk de arrangementen