Al meer dan 25 jaar een begrip in Twente

Paintball Twente heeft een bosrijke locatie tot haar beschikking. Deze is gelegen tussen Hengelo en Enschede (Twekkelo). De locatie is speciaal ingericht voor het spelen van paintball & lasergame. Zo zijn er op elk speelveld twee vlaggenkampen en diverse andere kunstmatige obstakels om het spel nog spannender te maken. Maar het blijft natuurlijk een bos, dit betekent tijgeren door de bosjes, schuilen achter een boom, kortom strategisch gebruik maken van de elementen in het bos.

Op ons terrein is een gezellig basiskamp (safetyzone) waar tussen de spelen door het een en ander geconsumeerd kan worden. Ook kunnen wij een lunch of een barbecue voor u verzorgen. Vanuit de safety zone is er zicht op een van de vlaggenforten zodat de spellen ook nog gevolgd kunnen worden. Er is op onze locatie ook een ruime parkeergelegenheid.

De belevenis van je leven

Met veel verschillende velden, voor zowel beginners als gevorderden is het altijd een geslaagde dag. Bij binnenkomst krijgt u wat te drinken, en daarna krijgt u een pak aan, een uitleg over de regels, het wapen etc. en dan kan het spel beginnen!

Onze uitrusting bestaat uit een gespecialiseerd Paintballwapen en een zeer goed passend masker.

Bij elke groep is ook een groepsleider, die aan het begin uitleg geeft over het spel en u vervolgens de hele dag begeleidt.

U kunt ook indoor spelen

De indoor locatie ‘Starworld’ is in Enschede, gevestigd op het Diekmanterrein in wat voorheen de Oude Diekmanhal was. De hal staat naast de Nieuwe Diekmanhal en zwembad het Aquadrome.

Adres:
JJ. van Deinselaan 28
7541 BR Enschede
www.star-world.nl

Bij PaintballTwente hebben wij verschillende arrangementen. Klik hieronder voor alle arrangementen:

Bekijk de arrangementen