Paintball op locatie

Paintball is een uitermate leuke activiteit die door een brede groep van mensen wordt beoefend. Het omvat verschillende elementen die afzonderlijk plezierig zijn, maar samengevat in het spel leiden tot een activiteit die door veel mensen wordt genoten. Sportief, strategisch en simpelweg plezierig. Paintball ken een sterk competitief element die luchtig wordt gebracht. Zo is het voor iedereen leuk, winnaar of verliezer. PaintballTwente biedt in deze een ruim aanbod aan arrangementen. Van een buggy tour tot rondcrossen op een solex het is allemaal mogelijk ook als u erbij lekker wilt barbecueën. Maar juist omdat paintball op een plezierige en zachtzinnige manier het competitieve element vertegenwoordigd is het uitermate geschikt voor bedrijven scholen en andere evenementen.

Het kan zo zijn dat u een feest organiseert met uw school of bedrijf, misschien zoekt u een bijzondere activiteit voor een verjaardag? Het kan dan een heel leuk zijn om op deze dagen te paintballen. Als het dan niet uitkomt om de groep de gehele dag op het terrein van PaintballTwente te laten spelen dan hebben wij ook in deze de oplossing voor u.

Sup’ Air field is de mogelijkheid voor u om op eigen locatie te paintballen. Of het nu gaat om een ruime achtertuin, de parkeerplaats van uw bedrijf of het terrein van uw school onze Sup’air field tovert uw omgeving om tot paintball strijdveld. Wat Sup’air field betekent is dat wij opblaasbare obstakels en schuilplaatsen meenemen. Zo creëren wij van uw terrein een paintball strijdtoneel. 

Deze vorm van paintball lijkt sterk op  speedball. Doordat het speelveld kleiner is dan de gebruikelijke paintball omgeving en de opblaasbare obstakels minder mogelijkheden geven tot schuilen ligt het tempo een stuk hoger. Het gaat minder om strategie en meer om snelheid en reflexen. Dit maakt dat deze vorm van paintball lekker vlot speelt, u kunt dus makkelijk meerdere partijen houden. Wel zo leuk als een deelnemer in een potje snel wordt uitgeschakeld hij of zij zich alvast kan verheugen op het volgende potje. Ons Sup’air field is voor bedrijven ideaal om de stress er even uit te gooien en gelijk aan een stukje teambuilding te doen. Voor scholen is het een leuke en mooie manier van sporten. Voor alle ander mensen is het net zo goed een zeer leuke activiteit.

Wat de gelegenheid ook mag zijn paintball op locatie is een leuke en sportieve activiteit, maak van uw bijzondere dag een evenement waar nog lang over gesproken zal worden.

PaintballTwente beschikt over alle middelen om uw paintball op locatie tot een waar succes te maken. Natuurlijk leveren wij niet alleen de opblaasbare obstakels ook de paintball geweren, verfballetjes en beschermende kleding vallen onder de regeling.  Beschikt u over het terrein dan beschikken wij over de middelen om van uw bijzondere dag een extra bijzondere dag te maken. Neem gerust contact met ons op voor overige informatie en de prijzen.