Verjaardag, vrijgezellenfeest of gewoon op zoek naar een leuke activiteit? in Twente zijn er veel dingen mogelijk. Zo ook paintball, de activiteit die in populariteit toeneemt, en terecht. Paintball is een sportieve activiteit die openstaat voor iedereen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, samenwerken met je collega’s, of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest met bunnypak. Het doet er eigenlijk niet toe of het nu gaat om een schoolfeest of gewoon een leuk dagje uit met vrienden, paintball in Twente staat gelijk aan plezier.

Rondhollen door een prachtige bosrijke omgeving en je strategisch positioneren om je tegenstanders af te troeven. De jarige job of de aanstaande eens extra in “het zonnetje” te zetten door hem/ haar het konijnenpak aan te laten trekken (de jacht is geopend). Paintball in Twente is een zeer leuke activiteit, maar Tukkers hebben in deze een streepje voor.

Paintball in Twente doet u bij Paintball Twente

Gelegen in Twekkelo tussen Hengelo en Enschede vindt u Paintball Twente. Dé plek om te paintballen; niet alleen heeft u hier de beschikking over een prachtige omgeving, er wordt u een ruime keuze aan arrangementen en mogelijkheden ter beschikking gesteld. Gaat het om een bijzondere gelegenheid, dan is paintball in Twente natuurlijk een goed idee. Maar waarom dit dan niet combineren met een heerlijke barbecue, of om naast het paintball ook te genieten van de omgeving in Twente? Ook een tour op de solex of step is mogelijk bij Paintball Twente.

Het mag duidelijk zijn, paintball in Twente is op zich al een fantastisch tijdverdrijf, maar dankzij de arrangementen en de prachtige omgeving van Paintball Twente is het een gegarandeerd feest.

Paintball of lasergame in Twente

In Twente of elders is paintball een leuke activiteit. Dankzij veiligheidskleding die door Paintball Twente wordt aangeboden, en toezicht van de marshalls is het een spannende en veilige activiteit. U voelt het echter wel als u geraakt wordt en een blauwe plek is niet altijd te voorkomen. Dit draagt bij aan de spanning. Toch biedt paintball Twente een alternatief  waar u zich geen zorgen hoeft te maken over blauwe plekken. Naast paintball kunt u in Twente ook lasergamen. Hetzelfde spel met andere wapens zorgt voor een geheel nieuwe belevenis. Leuk voor de ervaren paintballer die eens wil afwisselen en ideaal voor kinderpartijtjes.

Het mag duidelijk zijn, paintball in Twente is voor tukkers een garantie in plezier. Centraal gelegen in Twente is Paintball Twente eenvoudig bereikbaar en dankzij een breed aanbod aan activiteiten in combinatie of los van het paintballen is er voor iedereen veel te beleven.

Vragen of wilt u boeken? Neem gerust contact met ons op.