Paintball

Paintball
Paintball is een adrenalinevol spel waarbij je jezelf flink in het zweet kunt werken en al je tactische vaardigheden kunt inzetten. Het geeft een enorme kick om met je team als overwinnaar uit de strijd te komen. Paintball is een indrukwekkende ervaring waar je nog lang over na kunt praten en het werkt verbroederend voor je groep vrienden, familie of collega’s.

Wil je paintball spelen in de regio Twente? PaintballTwente in Enschede is de ideale locatie om dat te doen. Met 3500m2 aan bosrijk terrein, verdeeld in verschillende speelvelden vol met tactische mogelijkheden kan je je helemaal uitleven met je familieleden, vrienden of collega’s. Paintball is bij Paintball Twente te spelen met groepen vanaf 8 spelers. Als de groep wat groter is worden meerdere speelvelden tegelijk ingezet. Elk speelveld heeft 2 vlaggenbases, zodat je verover-de-vlag kunt spelen, het speltype waarbij je gewonnen hebt als je de vlag van de tegenstander buitmaakt. Er zijn ook verschillende andere spannende speltypes mogelijk, meer informatie hierover vind je bij Speluitleg. Bij een vrijgezellenfeest is Bunny Hunt een leuk spel, met z’n allen jagen op de aanstaande bruidegom of bruid die is uitgedost in een konijnenpak.

Elk speelveld heeft talloze natuurlijke en kunstmatige obstakels. Muurtjes, struikgewas en bomen, bruggen, autowrakken, huisjes, noem het maar op. Je kunt al je tactische vaardigheden en lichamelijke behendigheid volop inzetten om met je team de overwinning in de wacht te slepen. Teamwork is erg belangrijk, als je als solist lukraak over het speelveld rent zal je niet ver komen. Bespreek van tevoren de tactiek, werk nauw samen en wees creatief. Je kunt het andere team bijvoorbeeld aanvallen vanuit een onverwachte hoek, zonder dat je gezien wordt. Maak strategisch gebruik van de obstakels in het bos, geef elkaar dekking en besluip de tegenstander op tactische wijze. Het team dat het best samenwerkt zal de grootste kans maken op de overwinning. Na afloop zit je vol verhalen en is de groep dichter bij elkaar gebracht door de gezamenlijke ervaring en de nauwe samenwerking.

Veiligheid staat bij PaintballTwente hoog in het vaandel. Van tevoren krijg je uitgebreide uitleg over de spelregels, de uitrusting en de veiligheidsregels. Wij beschikken over professionele uitrusting die comfortabel aan het lijf zit en het paintballwapen is nauwkeurig en prettig in gebruik.

De locatie is uitgerust met een Safety Zone, waarin je tussen het spel door een drankje kan nuttigen en de tactiek nog eens kunt bespreken met je team. Vanuit de Safety Zone is er zicht op een van de vlaggenforten, zodat je het spel nog kunt volgen terwijl je lekker een drankje drinkt.

Zit het weer niet mee? PaintballTwente beschikt over de grootste indoorarena van Nederland, StarWorld, waarin je overdekt kunt paintballen. Ook dit indoorterrein is sfeervol ingericht en beschikt over talloze tactische mogelijkheden en strategisch geplaatste obstakels. Ook indoor paintball geeft je een ware adrenalinekick.

Daarnaast bieden wij paintball op locatie. Heb je een eigen terrein waarop je wilt paintballen? PaintballTwente kan dat faciliteren, met alle benodigde uitrusting en catering. Neem contact met ons op voor meer informatie over paintball op locatie.
Na het paintballen kan je nog lekker samen napraten en ervaringen uitwisselen onder het genot van een drankje. Je zult onze locatie verlaten met een voldaan gevoel en vol indrukken die je nog lang zullen bijblijven.

Bezoek de rest van onze website om te reserveren of voor meer informatie over onze paintballarrangementen. Ook vind je hier informatie over de andere arrangementen die PaintballTwente aanbiedt, zoals lasergame, barbecue of een solex- of buggytour. Wij kunnen je een ervaring bieden die je niet snel zult vergeten!

Bekijk de arrangementen