Paintball

Basis Paintball Pakket

Omschrijving

  • Duur: Twee uur paintballen, inclusief een half uur uitleg
  • Verfballetjes: 100 per persoon gratis
  • Minimale groepsgrootte: 6 personen
  • Verschillende speltypes: Beschikbaar
  • Uitrusting: Complete uitrusting

Voor een adrenalinevol avontuur is paintball een goede keuze. In onze prachtige bosrijke omgeving, speciaal ingericht voor paintballwedstrijden, kun je je uitleven met een paintballwapen en verschillende missies. Bij slecht weer is er ook een mogelijkheid om indoor paintballmissies te spelen.

Paintball is een tactisch spel. Zomaar wild rondrennen zal niet helpen, je wordt snel uitgeschakeld. Door gebruik te maken van de verschillende elementen op ons speelveld, kun je de tegenstander vanuit onverwachte hoeken uitschakelen. Er zijn verschillende velden beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Goede samenwerking en communicatie in je team zijn erg belangrijk om als team de overwinning te behalen.

Tijdens het paintballen kun je in ons basiskamp, ook wel de safetyzone genoemd, genieten van een hapje of drankje. Dit pakket biedt de mogelijkheid om 2 uur te paintballen. Vooraf is er een uitgebreide uitleg van een half uur over het veilig gebruik van het paintballwapen. De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaal je €7,50 per 100 balletjes.

Tip: Breid dit pakket uit met een broodje braadworst van de grill voor €5,- als tussendoortje!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!