lasergamen bbqLasergame & BBQ Pakket

€42

p.p.

,50

Lasergame & BBQ Pakket

2 uur lasergame, half uur uitleg inbegrepen BBQ met: 5 soorten vlees, friet, salade en 4 consumpties Minimaal 8 personen Minimaal 8 personen Verschillende speltypes Indoor mogelijkheid bij slecht weer

Lasergamen, een opwindende activiteit die je eens flink laat zweten en die je een flinke adrenalineboost geeft, gevolgd door een ontspannende barbecue waar je lekker kunt bijkomen en kunt genieten van heerlijk eten en drinken, dat is het Lasergame & Barbecue Pakket van Paintball Twente. Dit pakket is bedoeld voor groepen vanaf 8 personen en kost €42,50 per persoon.

Je begint met lasergamen. De groep wordt verdeeld in 2 gelijke teams en je krijgt uitgebreid uitleg over de regels, de speltypen en de uitrusting. De uitrusting wordt aangetrokken en jullie betreden het bos. Zet al je tactische vaardigheden en lichamelijke behendigheid in om ervoor te zorgen dat jouw team als overwinnaar het slagveld verlaat. De bosrijke omgeving met haar onregelmatigheden en de natuurlijke en kunstmatige obstakels op het speelveld zorgen voor veel speelplezier en talloze strategische mogelijkheden.

Daarna volgt een ontspannende en heerlijke barbecue waarin je lekker kunt bijkomen van alle inspanning. Je kunt kiezen uit 5 soorten vlees, er is friet en salade en je krijgt 4 consumpties gratis. Meer drankjes zijn verkrijgbaar tegen betaling. De barbecue is de ideale gelegenheid om na de sportieve inspanning tot rust te komen en lekker bij te praten met je vrienden, familie en collega’s. Je verlaat ons terrein vervolgens met een goed gevulde maag en veel fantastische herinneringen.

Reserveer nu