paintball RamboPaintball Rambo Pakket

€40

p.p.

,00

Paintball Rambo Pakket

Twee uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen 500 verfballetjes per persoon gratis Gehele dag gratis perslucht bijvulling Minimaal 6 personen Verschillende speltypes Complete uitrusting

Met het Paintball Rambo Pakket kun je twee uur veel plezier beleven aan het paintballen! Hierbij zit een half uur uitleg inbegrepen. De groepsleider die de uitleg geeft zal je vervolgens de hele dag begeleiden. De groep moet bestaan uit minimaal 6 personen en per persoon krijg je 500 gratis verfballetjes. Haal de Rambo in jezelf naar boven!

Nu slechts €40,00 per persoon!

Paintball Twente heeft een prachtige locatie in Hengelo(Ov). Een prachtige omgeving met mooie bossen. Het bos is mooi groot zodat iedereen genoeg schuilmogelijkheden heeft. Voor je gaat reserveren is het ook mogelijk om onze locatie in alle rust te komen bekijken. Onze uitrusting bestaat uit een gespecialiseerd Paintballwapen en een zeer goed passend masker. Daarna volgt de uitleg en worden er dingen besproken zoals: veiligheid, het materiaal, het spel en de huisregels. Er zijn ook verschillende speltypes mogelijk. Zo is er Verover de vlag, De president, Speedball, Buddy. Kortom, er zijn veel mogelijkheden! Tussendoor is er altijd de mogelijkheid om te lunchen. Onze locatie biedt een ruime parkeergelegenheid, zodat je altijd verzekerd bent van een parkeerplek.

De eerste 500 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes.

Reserveer nu