Paintball

Dames Paintball Pakket

  • Duur: 2 uur
  • Uitleg van een half uur inbegrepen
  • 100 verfballetjes per persoon gratis
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Complete uitrusting
  • Geen blauwe plekken!

Als je op zoek bent naar een adrenalinevol avontuur, dan is paintball zeker een goede keuze. Wij bieden ook een 'lichtere' variant aan voor dames die dezelfde spanning willen ervaren, maar met een lagere paintballsnelheid om blauwe plekken te voorkomen.

In onze prachtige bosrijke omgeving, speciaal ingericht voor paintballwedstrijden, kun je je helemaal uitleven met een paintballwapen en verschillende missies. Bij slecht weer is er ook de mogelijkheid om binnen paintballmissies te spelen.

Paintball is een tactisch spel waarbij rennen zonder doel niet zal helpen, je zult dan snel uitgeschakeld worden. Door gebruik te maken van de verschillende elementen in ons speelveld, kun je de tegenstander verrassen vanuit onverwachte hoeken. Er zijn verschillende velden beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Samenwerking en goede communicatie binnen je team zijn erg belangrijk om samen de overwinning te behalen.

Tijdens het paintballen is er ook de mogelijkheid om in ons basiskamp, ook wel de safetyzone genoemd, even bij te komen met een hapje en drankje. In dit paintball pakket kun je 2 uur paintballen, inclusief een uitgebreide uitleg van een half uur over het veilig gebruik van het paintballwapen. De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaal je €7,50 per 100 balletjes.

Dit pakket valt goed uit te breiden met een drankje en een broodje braadworst in de pauze of na het paintballspel!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!