Paintball

Happy Hour Pakket

  • Duur: 1 uur paintballen
  • 100 verfballetjes per persoon gratis
  • Minimale groepsgrootte: 6 personen
  • Gratis perslucht bijvulling gedurende de dag
  • Verschillende speltypes
  • Complete uitrusting

Met een groep van minimaal 6 personen kun je losgaan op ons diverse terrein bij Paintball Twente. Wij zorgen voor alle benodigde uitrusting, waaronder een gezichtsmasker, een overall en uiteraard een paintballgeweer. Voordat jullie gaan spelen, krijg je uitleg over hoe we te werk gaan op ons terrein. Vervolgens kunnen jullie beslissen welke spelvormen er gespeeld gaan worden.

Er zijn verschillende spannende missies, zoals capture the flag, de president en piggy hunt waarbij een speler een speciaal pak draagt, bijvoorbeeld een varkens- of konijnenpak. Dit arrangement is ideaal voor bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten.

Je kunt gratis perslucht bijvullen voor je paintballgeweer en na de eerste 100 inbegrepen verfballetjes is het mogelijk om extra verfballetjes aan te schaffen. Het paintballen zelf duurt 1 uur, waarna alle spullen weer ingeleverd kunnen worden. Paintball Happy Hour is een leuk arrangement om met vrienden te ervaren. Paintball bevordert teamwork, vertrouwen en komen verschillende vaardigheden aan bod in de diverse spelvormen!

Tijdens het paintballen is er de mogelijkheid om in onze safetyzone, ook wel bekend als het basiskamp, een hapje of drankje te nuttigen. Aarzel niet langer en reserveer een middag vol absurde spanning en hilariteit! De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaal je €7,50 per 100 balletjes.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!