Lasergamen

Lasergame Kinderpakket

  • Duur: Ongeveer 2 uur (inclusief speluitleg, omkleden, speeltijd en pauze)
  • Speeltijd: 60 minuten
  • Snack: 1x lekkere versnapering zoals een Mars, Snickers, etc.
  • Consumptie: 1x inbegrepen
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Speelveld: 1 veld
  • Uitrusting: Complete uitrusting

Bij Paintball Twente bieden we niet alleen paintball, maar ook lasergame aan. Met lasergame beleef je dezelfde spanning en ervaring als bij paintball, maar dan zonder verfballetjes. Lasergamen is onder andere zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Bij aanvang van het spel trek je speciale kleding aan die de lasers registreert en een melding geeft wanneer je geraakt wordt. De uitrusting is speciaal ontworpen om buiten gebruikt te worden.

Er worden vooraf twee teams gemaakt, met minimaal 8 personen betekent dit dat elk team uit 4 spelers bestaat. Door goed samen te werken moet elk team als winnaar uit de bus komen. Er zijn verschillende soorten missies die je kunt spelen, waarbij communicatie met je teamgenoten van essentieel belang is. Er is één groot verschil tussen paintball en lasergame: bij lasergame heb je 12 levens in plaats van 1 leven, mede omdat lasergamewapens een veel groter bereik hebben (200 meter) dan paintballwapens (50 meter). Het team dat overblijft is uiteraard de winnaar.

In dit pakket kun je 1 uur lang lasergamen, na de uitleg over de werking van de lasergame-uitrusting. Na het lasergamen is er tijd voor een versnapering en een drankje, dat inbegrepen is in dit pakket. De verschillende missies worden allemaal op één veld gespeeld.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!