Paintball

Paintball + BBQ Pakket

  • Duur: 2 uur paintballen
  • Half uur uitleg inbegrepen
  • 100 verfballetjes per persoon gratis
  • BBQ met 5 soorten vlees, friet, salade, stokbrood en 4 consumpties
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Gratis perslucht bijvulling gedurende de dag
  • Verschillende speltypes
  • Kosten: €52,50 per persoon

Met het Paintball & Barbecue Pakket kun je veel plezier beleven! Deze activiteit is ideaal voor groepen en vereist een minimale groepsgrootte van 8 personen. Het pakket bestaat uit twee uur paintballen, inclusief een half uur speluitleg. Iedere deelnemer krijgt 100 gratis verfballetjes om mee te spelen. Het paintballen vindt plaats in een prachtige beboste omgeving waarbij je strategisch gebruik kunt maken van de elementen in het bos.

Na het paintballen is het tijd om te genieten van een heerlijke barbecue. De barbecue omvat 5 verschillende soorten vlees, friet, salade, stokbrood en 4 consumpties per persoon. Het is een uitstekende gelegenheid om gezellig samen te zijn en na te praten over de paintballervaringen.

De kosten voor het Paintball & Barbecue Pakket bedragen €52,50 per persoon. De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, en extra verfballetjes kunnen worden aangeschaft voor €7,50 per 100 balletjes. Tijdens de hele dag is gratis bijvullen van perslucht mogelijk.

Met dit pakket zal jij en je groep een onvergetelijke dag beleven!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!