Paintball

Paintball Kinderpakket

Omschrijving

  • Duur: Ongeveer 2 uur (inclusief speluitleg, omkleden, speeltijd en pauze)
  • Speeltijd: 60 minuten
  • Verfballetjes: 60 per persoon gratis
  • Snack: 1x lekkere versnapering zoals een Mars, Snickers, etc.
  • Consumptie: 1x inbegrepen
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Speelveld: 1 veld

Wil je een groep kinderen een fantastische dag bezorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Bij Paintball Twente zullen ze zich uitstekend vermaken en vol verhalen naar huis gaan. Paintballen is een activiteit die bijzonder leuk is voor kinderen vanwege het avontuurlijke karakter en het competitie-element. Ze kunnen elkaar besluipen, zich verschuilen achter muurtjes en samenwerken in teams. Kortom, ze zullen de tijd van hun leven hebben. Het Kinderpakket is bedoeld voor kinderen tot 14 jaar oud en vereist een minimale groepsgrootte van 8 kinderen. De kinderen krijgen eerst een half uur uitleg, waarna ze een uur lang kunnen genieten van het paintballen. Er zal één speelveld beschikbaar zijn. Iedereen ontvangt 60 gratis verfballetjes om mee te schieten. Daarnaast krijgt de hele groep een lekkere versnapering, zoals een Mars of Snickers, en een drankje. Onze medewerkers zorgen voor duidelijke uitleg en zorgen voor de veiligheid, bijvoorbeeld door erop toe te zien dat iedereen zijn of haar masker draagt. Na het paintballen zullen de kinderen een voldaan gevoel hebben en nog lang napraten over deze leuke ervaring.

De eerste 60 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaal je €7,50 per 100 balletjes.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!