Vrijgezellenfeest

Paintball Vrijgezellen Pakket

  • Duur: Twee uur paintballen, inclusief een half uur uitleg
  • Speltype: Bunny Hunt
  • Verfballetjes: 100 per persoon gratis
  • Perslucht bijvulling: Gratis gedurende de hele dag
  • Minimale groepsgrootte: 6 personen
  • Konijnenpak: Aanwezig

Het Paintball Vrijgezellen Pakket is een geweldig uitje voor een vrijgezellenfeest. Tijdens dit arrangement kun je twee tot drie uur lang veel plezier hebben met de groep, inclusief een half uur uitleg. Er moet wel een minimale groepsgrootte zijn van 6 personen.

Speciaal voor de vrijgezel hebben we een konijnenpak beschikbaar om het spel nog leuker en spannender te maken. Bij dit pakket zijn 100 verfballetjes per persoon gratis inbegrepen en kun je gedurende de hele dag gratis je perslucht laten bijvullen. De prijs voor dit pakket is €23,50 per persoon.

Paintball Twente heeft een prachtige locatie aan de Twekkelerweg in Hengelo. Het terrein is omgeven door bossen en biedt goede schuilmogelijkheden. Voordat je reserveert, kun je de locatie komen bekijken. Bij aankomst bij Paintball Twente krijgen jullie de gelegenheid om je om te kleden. Daarna volgt de uitleg waarin onder andere de veiligheid, het materiaal, de spelregels en de huisregels worden besproken. Er zijn verschillende speltypes mogelijk, waaronder Bunny Hunt. Kortom, er zijn veel mogelijkheden!

De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaal je €7,50 per 100 balletjes.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!