Bedrijfsfeest

Arrangementen

55
/
p.p

Lasergame & BBQ Pakket

Met het Lasergame & Barbecue Pakket van Paintball Twente kun je een spannende en actieve dag beleven, gevolgd door een ontspannende barbecue waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. Dit pakket is bedoeld voor groepen vanaf 8 personen en kost €55,00 per persoon.
240
minuten
100
lasers
8
personen
87.5
/
p.p

Lasergame & Buggytour & BBQ Pakket

Met het Lasergame + Buggytour + BBQ pakket kunnen jij en je groep volop genieten en een onvergetelijke dag beleven! Het arrangement is geschikt voor een groep van minimaal 8 personen.
300
minuten
100
lasers
8
personen
27.5
/
p.p

Lasergame Bronze Mission Pakket

Lasergamen is een intensieve maar opwindende activiteit waarbij je al je strategische vaardigheden, snelheid en nauwkeurigheid kunt inzetten om jouw team naar de overwinning te leiden. Met het Lasergame Bronze Mission pakket, voor €27,50 per persoon, kun je met een groep van minimaal 8 personen maar liefst 2 uur lang lasergamen. Uitgebreide uitleg over de spelregels, spelvormen en het gebruik van de uitrusting is inbegrepen.
120
minuten
150
lasers
8
personen
62,50
/
p.p

Lasergame & Buggytour Pakket

Het lasergame & buggytour pakket biedt een leuke combinatie van inspannende activiteiten waarbij je je tactische vaardigheden kunt gebruiken en een echte adrenalinekick kunt ervaren, samen met het verkennen van de natuur en het rijden in een bijzonder voertuig. Dit arrangement kost €62,50 per persoon en vereist een groep van minimaal 8 personen.
180
minuten
lasers
8
personen
72.5
/
p.p

Buggytour & BBQ

Op zoek naar een leuke invulling van een gezellige vrije dag? Bijvoorbeeld voor een familie- of bedrijfsfeest? Het Buggytour & BBQ arrangement is dan een perfecte keuze voor mensen van alle leeftijden. Met ruim een uur crossen op de buggy's van Paintball Twente kun je samen met je familie, vrienden en/of collega's genieten van het prachtige Twentse landschap.
180
minuten
touren
8
personen
37.50
/
p.p

Paintball Breakfast / Lunch Pakket

Voor de vroege vogels hebben we een speciaal Paintball Breakfast pakket. Bij aankomst staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar met diverse belegde broodjes, koffie, thee en jus d'orange.
120
minuten
100
paintballs
10
personen
25
/
p.p

Tour of Duty Pakket

Ben je een ervaren paintballspeler en wil je graag vanaf het begin meer verfballetjes? Kies dan voor ons Tour of Duty pakket. In dit pakket ontvang je maar liefst 150 gratis verfballetjes om je tegenstanders uit te schakelen.
120
minuten
150
paintballs
6
personen
62.5
/
p.p

Paintball & Buggytour Pakket

Ben je op zoek naar een adrenalinekick? Kies dan voor ons Paintball & Buggytour pakket. Beleef een onvergetelijke dag waarbij je na het paintballen kunt rondrijden op onze brullende monsters over de openbare wegen.
120
minuten
100
paintballs
8
personen
22.5
/
p.p

Basis Paintball Pakket

Voor een adrenalinevol avontuur is paintball een goede keuze. In onze prachtige bosrijke omgeving, speciaal ingericht voor paintballwedstrijden, kun je je uitleven met een paintballwapen en verschillende missies. Bij slecht weer is er ook een mogelijkheid om indoor paintballmissies te spelen.
120
minuten
100
paintballs
6
personen
72.5
/
p.p

Paintball Rambo & Barbecue

Ervaar de ultieme combinatie van actie en plezier met het Paintball & Barbecue Pakket! Zorg ervoor dat je minimaal een groep van 8 personen bij elkaar krijgt voor een dag vol speels uitdagingen en smulplezier. Jullie kunnen twee tot drie uur genieten van een spannend paintballspel in onze prachtige bosrijke locatie en iedereen krijgt 500 gratis verfballetjes. Bovendien, is er een half uur briefing vooraf om je klaar te stomen voor de actie.
240
minuten
500
paintballs
8
personen
42.5
/
p.p

Paintball Snack Pakket

Geniet van twee uur paintball actie in ons speciale speelveld met dit bijzondere pakket. Geschikt voor groepen vanaf 8 personen, dit pakket biedt verschillende spelmodi die u en uw team op de proef zullen stellen. Bovendien krijgt elke deelnemer 200 verfballetjes inbegrepen om het spel te starten en wordt een complete uitrusting geleverd om te zorgen voor een veilige en plezierige ervaring.
120
minuten
200
paintballs
8
personen
35
/
p.p

Paintball Premium Pakket

Voor de echte warriors is Paintball een goede keuze. In onze prachtige bosrijke omgeving die speciaal is ingericht voor paintballwedstrijden, kunt u zich uitleven met een paintballwapen in combinatie met verschillende missies. Bij slecht weer is er ook een mogelijkheid om indoor paintballmissies te spelen.
120
minuten
300
paintballs
6
personen
47.5
/
p.p

Paintball Onbeperkt pakket

Voor een adrenalinevol avontuur is Paintball een goede keuze. In onze prachtige bosrijke omgeving die speciaal is ingericht voor paintballwedstrijden, kunt u zich uitleven met een paintballwapen in combinatie met verschillende missies.
120
minuten
250
paintballs
10
personen
52.5
/
p.p

Paintball + BBQ Pakket

Met het Paintball & Barbecue Pakket kun je veel plezier beleven! Deze activiteit is ideaal voor groepen en vereist een minimale groepsgrootte van 8 personen. Het pakket bestaat uit twee tot drie uur paintballen, inclusief een half uur speluitleg. Iedere deelnemer krijgt 100 gratis verfballetjes om mee te spelen. Het paintballen vindt plaats in een prachtige beboste omgeving waarbij je strategisch gebruik kunt maken van de elementen in het bos.
120
minuten
100
paintballs
8
personen
87.5
/
p.p

Paintball & Buggytour & BBQ Pakket

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van de dag, voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsfeest? Dit arrangement is een goede keuze voor jong en oud. Tijdens het paintballen zijn er verschillende missies waarvoor goede samenwerking vereist is, wat de teambuilding ten goede komt. Onze omgeving is speciaal ingericht zodat u verschillende tactieken kunt toepassen op het veld.
120
minuten
100
paintballs
8
personen
40
/
p.p

Paintball Rambo Pakket

Het Paintball Rambo Pakket biedt je twee uur lang veel plezier tijdens het paintballen! Hierbij is een half uur uitleg inbegrepen. Onze ervaren groepsleider zal je gedurende de dag begeleiden. De groep moet bestaan uit minimaal 6 personen en elke persoon ontvangt 500 verfballetjes gratis. Kom en laat de Rambo in jezelf naar boven komen!
120
minuten
500
paintballs
6
personen

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!