Kinderpakket DeluxeKinderpakket Deluxe (paintball & lasergame)

€25

p.p.

,-

Kinderpakket Deluxe (paintball & lasergame)

Totale pakketduur +/- 3 uur (speluitleg, omkleden, speeltijd & pauze) speeltijd: 2 uur 1 uur paintballen, 1 uur lasergamen 1x een lekkere versnapering zoals een mars, snicker etc 1x consumptie Minimaal 8 personen U speelt op 1 veld

Wilt u uw kinderen een leuk dagje uit bezorgen met onze twee favoriete bezigheden (paintball & lasergame), bijvoorbeeld op een verjaardagsfeestje? Bij PaintballTwente zullen ze zich kostelijk vermaken en na afloop vol verhalen zitten. Dit combipakket biedt de mogelijkheid om zowel te paintballen als te lasergamen. Ze kunnen elkaar besluipen, zich verschuilen achter muurtjes, samenwerken in teams, kortom ze zullen de tijd van hun leven hebben. Elkaar beschieten in computerspelletjes is leuk, maar in het echt is leuker!

Het Kinderpakket Deluxe geldt voor kinderen tot 14 jaar oud. De groep moet bestaan uit minimaal 8 kinderen. De kinderen krijgen eerst een half uur uitleg en daarna hebben ze 2 uur lang speelplezier met het paintballen en lasergamen! Er zal hiervoor 1 veld beschikbaar gesteld worden. Ze krijgen ieder 60 verfballetjes voor het paintballen om mee te schieten en de hele groep krijgt gratis een lekkere versnapering, zoals een Mars of Snickers, etc. en een drankje. Onze medewerkers verstrekken duidelijke uitleg, de spelregels zullen voor alle kinderen duidelijk zijn. Tevens houden onze medewerkers goed zicht op de veiligheid, bijvoorbeeld op dat iedereen zijn of haar masker wel draagt. Bij het lasergamen is geen masker nodig.

Vooraf worden er 2 teams gemaakt, met de minimale 8 personen betekent dit dat elk team uit 4 spelers bestaat, die door een goede samenwerking als winnaar uit de bus moeten komen. Elke team krijgt een eigen kleur. Met deze teams kan er worden afgewisseld tussen het paintballen en lasergamen. Er zijn verschillende soorten missies die u kunt spelen, bij elke missie is het nodig om goed te communiceren met uw teamgenoten. Er is wel één groot verschil tussen paintball en lasergamen, bij lasergamen heeft u 12 levens in plaats van 1 leven, dit komt onder andere omdat lasergamewapens een veel groter bereik hebben (200 meter) dan een paintballwapen (50 meter). Het team dat overblijft is uiteraard de winnaar.

De kosten voor het paintballen: De eerste 60 verfballetjes zijn inbegrepen in het pakket, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes. Aan het lasergamen zijn geen extra kosten verbonden. Extra drankjes kosten €1,00.

 

Reserveer nu