paintball breakfast1Paintball Breakfast Pakket

€30

p.p.

,-

Paintball Breakfast Pakket

Twee tot drie uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen 100 verfballetjes per persoon gratis Ontbijt bestaande uit belegde broodjes, koffie/ thee & jus d'orange Minimaal 10 personen 2 consumpties Dit pakket is alleen geldig op zondag van 10.00 tot 13.00

Voor de vroege vogels hebben wij een speciaal Paintball Breakfast pakket. Bij aankomst staat een heerlijk ontbijt klaar met diverse belegde broodjes, koffie, thee en jus d’orange.

Na het ontbijt kunt u zich omkleden. Wij hebben speciale gezichtsbeschermers die uw gezicht en oren beschermen tegen de balletjes. Deze gezichtsbeschermers zijn ook prima geschikt voor brildragers! Hierna krijgt u uitleg van een half uur, waarbij uitgelegd wordt hoe u het paintball wapen veilig kan gebruiken, en worden de spelregels uitgelegd. Deze uitleg is inbegrepen bij het 2 tot 3 uur paintballen.

Bij dit pakket is een minimum aantal van 10 spelers nodig, waarbij 2 teams van 5 spelers worden gevormd die gaan strijden om de eer met missies naar keuze. Er zijn verschillende missies voor dit spannende spel, waaronder: capture the flag, de president, en piggy hunt waarbij een speler een speciaal pak krijgt (bijvoorbeeld een varkens- of konijnenpak). Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Tussen het paintballen door is er tevens de mogelijkheid om consumpties te nuttigen. In dit pakket zijn 2 consumpties inbegrepen. Er is een mogelijkheid om extra drankjes te nuttigen voor €1,- per drankje. De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes.

Reserveer nu