Paintball

Paintball Rambo & Barbecue

Omschrijving

  • 2 uur paintballen inclusief half uur speluitleg
  • 500 gratis verfballetjes per persoon
  • Barbecue met: friet, salade, stokbrood, 5 verschillende soorten vlees en 4 consumpties
  • 4 Consumpties
  • Voor groepen van minimaal 8 personen
  • Verschillende spelmodi beschikbaar

Ervaar de ultieme combinatie van actie en plezier met het Paintball & Barbecue Pakket! Zorg ervoor dat je minimaal een groep van 8 personen bij elkaar krijgt voor een dag vol speels uitdagingen en smulplezier. Jullie kunnen twee tot drie uur genieten van een spannend paintballspel in onze prachtige bosrijke locatie en iedereen krijgt 500 gratis verfballetjes. Bovendien, is er een half uur briefing vooraf om je klaar te stomen voor de actie.

Aan het einde van de dag, kun je genieten van een smakelijke barbecue. Het barbecuepakket bevat friet, salade, stokbrood, 5 verschillende soorten vlees en vier consumpties.

De kosten van dit complete pakket bedragen €72,50 per persoon. Met het Paintball & Barbecue Pakket, beleef je een dag die je niet snel zult vergeten!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!