Lasergamen

Lasergame & BBQ Pakket

Omschrijving

  • 2 uur lasergamen (inclusief 30 minuten uitleg)
  • BBQ inclusief 5 soorten vlees, friet, salade en 4 consumpties
  • 4 Consumpties
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Verschillende speltypes
  • Indoor mogelijkheid bij slecht weer

Met het Lasergame & Barbecue Pakket van Paintball Twente kun je een spannende en actieve dag beleven, gevolgd door een ontspannende barbecue waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. Dit pakket is bedoeld voor groepen vanaf 8 personen en kost € 55,00 per persoon.

Je begint met 2 uur lang lasergamen, inclusief een half uur uitleg over de regels, speltypen en het gebruik van de uitrusting. De groep wordt verdeeld in 2 teams en krijgt een uitgebreide uitleg. Vervolgens trek je de lasergame-uitrusting aan en betreed je het bosrijke speelveld. Je kunt verschillende speltypes spelen en gebruik maken van de natuurlijke en kunstmatige obstakels op het terrein. Met tactiek, behendigheid en teamwork probeer je als winnaar uit de strijd te komen. Mocht het weer tegenzitten, dan is er ook een indoor mogelijkheid beschikbaar.

Nadat je flink hebt gezweet en je adrenaline flink hebt laten stromen, is het tijd voor een ontspannende en heerlijke barbecue. Je kunt kiezen uit 5 soorten vlees, er is friet en salade en je krijgt 4 consumpties gratis. Extra drankjes zijn tegen betaling verkrijgbaar. De barbecue is de perfecte gelegenheid om bij te komen van alle inspanning en gezellig bij te praten met je vrienden, familie en collega's. Je zult ons terrein verlaten met een voldane maag en mooie herinneringen aan een fantastische dag.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!