Paintball

Familie Pakket

  • Duur: 2 uur
  • 100 verfballetjes per persoon gratis
  • Gratis perslucht bijvulling gedurende de dag
  • Minimale groepsgrootte: 6 personen
  • Verschillende speltypes
  • Complete uitrusting

Wilt u met uw gezin of familie komen paintballen? Kies dan voor ons Familie pakket.

Uw groep zal dan spelen met iets kleinere verfballetjes dan het "volwassen" paintball. Door het gebruik van deze kleinere paintballs is het mogelijk om dan met alle leeftijden gelijktijdig te spelen.

In dit pakket ontvang je 100 gratis verfballetjes om je tegenstanders uit te schakelen. Je kunt paintball spelen op onze bosrijke velden en je tegenstanders verrassen vanuit onverwachte posities door gebruik te maken van de verschillende elementen in het bos. Verstop je achter bomen, struiken en gebruik de omgeving in je voordeel om samen met je team verschillende missies uit te voeren. Missies zoals het veroveren van de vlag, piggy hunt en speedball zorgen voor leuke en uitdagende momenten.Deze missies vereisen goede communicatie met je team en dragen bij aan teambuilding. Het is dus ideaal om de band met je collega's, vrienden of familie te versterken.Met dit pakket kun je 2 uur paintballen en krijg je 100 verfballetjes. Bijvullen is mogelijk tegen een prijs van €7,50 per 100 balletjes. Tijdens de wedstrijden is gratis bijvullen van perslucht mogelijk.Voor dit arrangement is een minimale groepsgrootte van 6 personen vereist.

Dit pakket valt goed uit te breiden met een drankje en een broodje braadworst in de pauze of na het paintballspel!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!