Lasergamen

Kinderpakket Deluxe

Omschrijving

  • Duur: Ongeveer 3 uur (inclusief speluitleg, omkleden, speeltijd en pauze)
  • Speeltijd: 2 uur (1 uur paintballen, 1 uur lasergamen)
  • Snack: 1x lekkere versnapering zoals een Mars, Snickers, etc.
  • Consumptie: 2x inbegrepen
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Speelveld: 1 veld

Wil je je kinderen een fantastische dag bezorgen met onze twee favoriete activiteiten, paintballen en lasergamen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Bij PaintballTwente zullen ze zich uitstekend vermaken en vol verhalen zitten na afloop. Dit combipakket biedt de mogelijkheid om zowel te paintballen als te lasergamen. Ze kunnen elkaar besluipen, zich verschuilen achter muurtjes en samenwerken in teams. Kortom, ze zullen de tijd van hun leven hebben. Elkaar beschieten in computerspelletjes is leuk, maar in het echt is nog leuker!

Het Kinderpakket Deluxe is bedoeld voor kinderen tot 14 jaar oud en vereist een minimale groepsgrootte van 8 kinderen. De kinderen krijgen eerst een half uur uitleg en daarna hebben ze 2 uur lang speelplezier met het paintballen en lasergamen. Er zal één speelveld beschikbaar zijn. Iedereen ontvangt 60 verfballetjes om mee te schieten tijdens het paintballen. Daarnaast krijgt de hele groep een lekkere versnapering, zoals een Mars of Snickers, en twee drankjes. Onze medewerkers zorgen voor duidelijke uitleg en houden toezicht op de veiligheid, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar masker draagt tijdens het paintballen. Bij het lasergamen is geen masker nodig.

Er worden vooraf twee teams gemaakt, met een minimale groepsgrootte van 8 personen betekent dit dat elk team uit 4 spelers bestaat. Het is belangrijk dat de teams goed samenwerken om als winnaar uit de bus te komen. Elk team krijgt een eigen kleur. Tijdens het programma kunnen de teams afwisselen tussen paintballen en lasergamen. Er zijn verschillende soorten missies die je kunt spelen, waarbij goede communicatie met je teamgenoten van essentieel belang is. Er is één groot verschil tussen paintball en lasergamen: bij lasergamen heb je 12 levens in plaats van 1 leven, mede omdat lasergamewapens een veel groter bereik hebben (200 meter) dan paintballwapens (50 meter). Het team dat overblijft is uiteraard de winnaar.

De kosten voor dit pakket zijn € 27.50. De eerste 60 verfballetjes zijn inbegrepen in het pakket, voor extra verfballetjes betaal je €7,50 per 100 balletjes. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het lasergamen.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!