Lasergamen

Lasergame Bronze Mission Pakket

  • Duur: 2 uur lasergamen (inclusief 30 minuten uitleg)
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Speelvelden: 2 velden
  • Complete uitrusting
  • Verschillende speltypes
  • Indoor mogelijkheid bij slecht weer
  • Gratis parkeren

Lasergamen is een intensieve maar opwindende activiteit waarbij je al je strategische vaardigheden, snelheid en nauwkeurigheid kunt inzetten om jouw team naar de overwinning te leiden. Met het Lasergame Bronze Mission pakket, voor €27,50 per persoon, kun je met een groep van minimaal 8 personen maar liefst 2 uur lang lasergamen. Uitgebreide uitleg over de spelregels, spelvormen en het gebruik van de uitrusting is inbegrepen.

Nadat je de uitleg hebt gehad, word je verdeeld in 2 teams en trek je de lasergame-uitrusting aan. De uitrusting bestaat uit een pak dat reageert op de lasers en een lasergeweer. Jullie zullen lasergamen op 2 speelterreinen in een bosrijke omgeving. Het terrein is voorzien van natuurlijke en kunstmatige obstakels, zoals bomen, muurtjes en bruggen. De oneffenheid van het terrein draagt bij aan het plezier van het spel en de obstakels zijn ideaal om je achter te verschuilen of om in het geheim je tegenstanders te besluipen. Kies je tactiek: sluip je stilletjes van achteren naar de vijand, verstop je je achter obstakels en schakel je passerende tegenstanders uit met nauwkeurige schoten, of ren je schietend over het slagveld en maai je alles neer wat je tegenkomt?

Voel je als een echte soldaat, gebruik al je tactische vaardigheden en lichamelijke behendigheid om jouw team naar de overwinning te leiden. Lasergamen in ons sfeervolle bosrijke terrein geeft een echte adrenalinekick en brengt je groep vrienden, collega's of familieleden dichter bij elkaar!

Dit pakket valt goed uit te breiden met een drankje en een broodje braadworst in de pauze of na het paintballspel!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!