paintball Bronze missionLasergame Bronze Mission Pakket

€27

p.p.

,50

Lasergame Bronze Mission Pakket

2 uur lasergame, half uur uitleg inbegrepen Minimaal 8 personen U speelt op 2 velden Complete uitrusting Verschillende speltypes Indoor mogelijkheid bij slecht weer

Lasergamen is een intensieve maar opwindende activiteit waarin je al je strategische vaardigheden en lichamelijke snelheid en nauwkeurigheid kunt inzetten om jouw team naar de overwinning te leiden. Met de Lasergame Bronze Mission, voor €27,50 per persoon, kan je met een groep van tenminste 8 mensen 2 uur tegen elkaar lasergamen. Uitgebreide uitleg over de spelregels, spelvormen en gebruik van de uitrusting is inbegrepen.

Na de uitleg worden jullie verdeeld in 2 teams en trekken jullie de uitrusting aan. De uitrusting bestaat uit een pak dat reageert op de lasers met een laserwapen. Jullie gaan lasergamen op 2 speelterreinen in een bosrijke omgeving. Het terrein bevat veel natuurlijke en kunstmatige obstakels zoals bomen, muurtjes, bruggen, etc. De onregelmatigheid van het terrein vergroot het speelplezier en de obstakels zijn ideaal om je achter te verschuilen of om stiekem de vijand te besluipen. Kies je tactiek: besluip je de vijand stiekem van achter, verberg je je achter de obstakels en schakel je voorbijkomende tegenstanders uit met goed gemikte precisieschoten of ren je al schietend over het slagveld en maai je alles neer wat je tegenkomt?

Voel je een ware soldaat, zet al je tactische vaardigheden en al je lichamelijke behendigheid in om jouw team naar de overwinning te leiden. Lasergamen in ons sfeervolle bosrijke terrein geeft een ware adrenalinekick en brengt je groep vrienden, collega’s of familieleden dichter bij elkaar!

Reserveer nu