Lasergamen

Lasergame Happy Hour Pakket

Omschrijving

  • Duur: 1 uur lasergamen
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • Speelveld: 1 veld
  • Complete uitrusting
  • Verschillende speltypes
  • Indoor optie bij slecht weer

Geen pijn, wel plezier bij het lasergamen! Deze spannende vorm van gevechtssimulatie is volledig pijnloos en laat geen verfresten achter in je haar of kleding. Het is dan ook een perfecte activiteit voor bijvoorbeeld kinderfeestjes!

Bij aankomst krijg je met je groep speciale lasergamepakken aan en ontvang je uitleg over het spel en de verschillende spelvormen die gespeeld kunnen worden. De pakken kunnen registreren wanneer je geraakt wordt door een laser, waardoor je 'af' raakt. Goede samenwerking is essentieel voor succesvolle voltooiing van de missie. Het spel bevordert communicatievaardigheden en teamwork.

Tijdens een potje lasergamen krijg je 12 levens in plaats van de gebruikelijke enkele levens bij paintball. Dit komt doordat lasers veel nauwkeuriger kunnen schieten dan paintballs en een bereik van maar liefst 200 meter hebben, in tegenstelling tot de 50 meter van een paintball.

Aarzel niet langer en reserveer een middag vol adembenemende spanning en een geweldige teamervaring!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!