Lasergame HappyHourLasergame Happy Hour Pakket

€17

p.p.

,50

Lasergame Happy Hour Pakket

1 uur lasergame Minimaal 8 personen U speelt op 1 veld Complete uitrusting Verschillende speltypes Indoor mogelijkheid bij slecht weer

No pain, no gain gaat niet op bij lasergamen. Deze spannende vorm van gevechtssimulatie is geheel pijnvrij en laat ook geen verfresten achter in uw haar of onderkleding. Deze activiteit is hierom ook uitermate geschikt als kinderfeestje!

U wordt met uw groep in speciale lasergame pakken gehesen en ontvangt vervolgens een stukje uitleg over het spel en de verschillende spelvormen die er gespeeld kunnen worden. De speciale pakken die bij lasergamen worden gebruikt kunnen exact registreren wanneer u geraakt wordt door een laser, waardoor u af raakt. Goede samenwerking is vereist voor het succesvol afronden van de missie die gespeeld wordt. Het spel bouwt aan communicatie vaardigheden en teamwork.

Tijdens een potje lasergamen ontvangt u 12 levens in plaats van het gebruikelijke ene leven bij paintball. Dit komt omdat de lasers veel accurater kunnen schieten dan paintballs en hebben ook ruim 200 meter bereik in tegenstelling tot de 50 meter van een paintball.

Twijfel niet langer en reserveer een middag vol met adembenemende spanning en jubelend teamwork!

 

Reserveer nu