Kinderfeest

Arrangementen

22.50
/
p.p

Familie Pakket

Speciaal voor families en gezinnen bieden wij het Familie pakket aan. Met dit pakket kan het paintballspel worden gespeeld vanaf 10 jaar tot en met 80 jaar!
120
minuten
100
paintballs
6
personen
27.50
/
p.p

Kinderpakket Deluxe

Wil je je kinderen een fantastische dag bezorgen met onze twee favoriete activiteiten, paintballen en lasergamen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Bij PaintballTwente zullen ze zich uitstekend vermaken en vol verhalen zitten na afloop. Dit combipakket biedt de mogelijkheid om zowel te paintballen als te lasergamen
180
minuten
lasers
8
personen
15
/
p.p

Lasergame Kinderpakket

Bij Paintball Twente bieden we niet alleen paintball, maar ook lasergame aan. Met lasergame beleef je dezelfde spanning en ervaring als bij paintball, maar dan zonder verfballetjes. Lasergamen is onder andere zeer geschikt voor kinderfeestjes.
120
minuten
lasers
8
personen
15
/
p.p

Paintball Kinderpakket

Wil je een groep kinderen een fantastische dag bezorgen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Bij Paintball Twente zullen ze zich uitstekend vermaken en vol verhalen naar huis gaan. Paintballen is een activiteit die bijzonder leuk is voor kinderen vanwege het avontuurlijke karakter en het competitie-element.
120
minuten
60
paintballs
8
personen

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!