Outdoor paintball

Wil je lekker buiten paintballen in de omgeving van Twente? Dat kan nergens beter dan bij PaintballTwente in Hengelo. Geen saai grasveld, maar 3500m2 aan bosrijk terrein, verdeeld in verschillende speelvelden die gevuld zijn met allerlei natuurlijke en kunstmatige obstakels. Ons sfeervol ingerichte terrein biedt je de mogelijkheden om alles in te zetten wat je aan strategische vaardigheden en lichamelijke behendigheid bezit.

Outdoor paintball kan gespeeld worden met groepen vanaf 8 personen. Met een kleinere groep speel je op één speelveld, maar ook grotere groepen kunnen wij makkelijk herbergen door gebruik te maken van meerdere speelvelden.
Wij hechten grote waarde aan veiligheid. Van tevoren ontvang je als groep instructies over de spelregels, veiligheid en correct gebruik van de uitrusting. Ook kan je van tevoren als team vast je tactiek bespreken voor je de strijd met elkaar aangaat.

Want teamwork is belangrijk bij paintball. Wie als een wilde over het terrein rent komt niet ver. Geef elkaar dekking en probeer het vijandelijke team te besluipen vanuit een onverwachte hoek. Maak strategisch gebruik van de obstakels die het terrein bevat. Naast bomen, struiken en heuveltjes staan overal handige muurtjes, bruggen, huisjes en autowrakken zodat je je daarachter kunt verschuilen en de vijand onder vuur kunt nemen vanuit een veilige positie, zonder dat je gezien wordt. Het team dat het best samenwerkt heeft de grootste kans om te winnen. Door de nauwe samenwerking en de avonturen die je samen beleeft is paintball een activiteit die je groep vrienden, familieleden of collega’s dichter bij elkaar zal brengen.

Verschillende spannende speltypen zijn mogelijk. Zo bevat elk speelveld twee vlagbases, zodat je verover-de-vlag kunt spelen. Verder is er bijvoorbeeld De President, waarbij één speler beschermd moet worden en is het voor een vrijgezellenfeest leuk om Bunny Hunt te spelen: de bruidegom of bruid krijgt een konijnenpak aan en de andere spelers jagen op hem of haar. Meer informatie over de speltypen vind je bij Speluitleg.

Het terrein van PaintballTwente bevat ook een Safety Zone, waar je rustig van een drankje kunt genieten terwijl je de tactiek bespreekt, even op adem komt of na afloop je ervaringen uitwisselt.
Meer informatie over de verschillende paintball arrangementen vind je elders op onze site. Naast paintball op ons outdoor terrein kan je bij PaintballTwente ook lasergamen en bieden wij solex- en buggytours aan door het Twentse landschap. Deze activiteiten kunnen ook gecombineerd worden met een heerlijke en ontspannende barbecue.

Reserveer direct vanaf onze site, dan zien we je snel op ons outdoor terrein voor een spannend paintball avontuur waar je nog lang over na zult praten! Tot ziens bij PaintballTwente!