Lasergamen

Arrangementen

55
/
p.p

Lasergame & BBQ Pakket

Met het Lasergame & Barbecue Pakket van Paintball Twente kun je een spannende en actieve dag beleven, gevolgd door een ontspannende barbecue waar je kunt genieten van lekker eten en drinken. Dit pakket is bedoeld voor groepen vanaf 8 personen en kost €55,00 per persoon.
240
minuten
100
lasers
8
personen
87.5
/
p.p

Lasergame & Buggytour & BBQ Pakket

Met het Lasergame + Buggytour + BBQ pakket kunnen jij en je groep volop genieten en een onvergetelijke dag beleven! Het arrangement is geschikt voor een groep van minimaal 8 personen.
300
minuten
100
lasers
8
personen
27.5
/
p.p

Lasergame Bronze Mission Pakket

Lasergamen is een intensieve maar opwindende activiteit waarbij je al je strategische vaardigheden, snelheid en nauwkeurigheid kunt inzetten om jouw team naar de overwinning te leiden. Met het Lasergame Bronze Mission pakket, voor €27,50 per persoon, kun je met een groep van minimaal 8 personen maar liefst 2 uur lang lasergamen. Uitgebreide uitleg over de spelregels, spelvormen en het gebruik van de uitrusting is inbegrepen.
120
minuten
150
lasers
8
personen
62,50
/
p.p

Lasergame & Buggytour Pakket

Het lasergame & buggytour pakket biedt een leuke combinatie van inspannende activiteiten waarbij je je tactische vaardigheden kunt gebruiken en een echte adrenalinekick kunt ervaren, samen met het verkennen van de natuur en het rijden in een bijzonder voertuig. Dit arrangement kost €62,50 per persoon en vereist een groep van minimaal 8 personen.
180
minuten
lasers
8
personen
20
/
p.p

Lasergame Happy Hour Pakket

Geen pijn, wel plezier bij het lasergamen! Deze spannende vorm van gevechtssimulatie is volledig pijnloos en laat geen verfresten achter in je haar of kleding. Het is dan ook een perfecte activiteit voor bijvoorbeeld kinderfeestjes!
60
minuten
100
lasers
8
personen
27.50
/
p.p

Kinderpakket Deluxe

Wil je je kinderen een fantastische dag bezorgen met onze twee favoriete activiteiten, paintballen en lasergamen, bijvoorbeeld voor een verjaardagsfeestje? Bij PaintballTwente zullen ze zich uitstekend vermaken en vol verhalen zitten na afloop. Dit combipakket biedt de mogelijkheid om zowel te paintballen als te lasergamen
180
minuten
lasers
8
personen
15
/
p.p

Lasergame Kinderpakket

Bij Paintball Twente bieden we niet alleen paintball, maar ook lasergame aan. Met lasergame beleef je dezelfde spanning en ervaring als bij paintball, maar dan zonder verfballetjes. Lasergamen is onder andere zeer geschikt voor kinderfeestjes.
120
minuten
lasers
8
personen

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!