Paintball

Paintball Premium Pakket

Omschrijving

  • Twee tot drie uur paintballen, inclusief een half uur uitleg
  • 300 verfballetjes per persoon gratis
  • Vanaf 6 personen
  • Verschillende speltypes
  • Complete uitrusting
  • Tip: Breid dit pakket uit met een Broodje Braadworst van de grill voor tussendoor! € 5,-

Voor de echte warriors is Paintball een goede keuze. In onze prachtige bosrijke omgeving die speciaal is ingericht voor paintballwedstrijden, kunt u zich uitleven met een paintballwapen in combinatie met verschillende missies. Bij slecht weer is er ook een mogelijkheid om indoor paintballmissies te spelen.

Paintball is een spel dat tactisch moet worden gespeeld. In het wilde weg rennen door het gebied zal niet helpen, u bent dan binnen de kortste keren uitgeschakeld. Door gebruik te maken van de verschillende elementen die wij hebben toegepast in ons speelveld, kunt u de tegenstander vanuit een onverwachte hoek uitschakelen. Er zijn verschillende velden beschikbaar voor zowel beginners als gevorderden. Samenwerking en goede communicatie in uw team is erg belangrijk om als team de overwinning te behalen.

Tijdens het paintballen is er de mogelijkheid om een hapje of drankje te nuttigen in ons basiskamp, ook wel de safetyzone genoemd. In dit pakket kunt u 2 tot 3 uur paintballen. Vooraf is er een uitgebreide uitleg van een half uur over het veilig gebruiken van het paintballwapen. De eerste 300 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!