Buggytour

Arrangementen

87.5
/
p.p

Lasergame & Buggytour & BBQ Pakket

Met het Lasergame + Buggytour + BBQ pakket kunnen jij en je groep volop genieten en een onvergetelijke dag beleven! Het arrangement is geschikt voor een groep van minimaal 8 personen.
300
minuten
100
lasers
8
personen
62,50
/
p.p

Lasergame & Buggytour Pakket

Het lasergame & buggytour pakket biedt een leuke combinatie van inspannende activiteiten waarbij je je tactische vaardigheden kunt gebruiken en een echte adrenalinekick kunt ervaren, samen met het verkennen van de natuur en het rijden in een bijzonder voertuig. Dit arrangement kost €62,50 per persoon en vereist een groep van minimaal 8 personen.
180
minuten
lasers
8
personen
72.5
/
p.p

Buggytour & BBQ

Op zoek naar een leuke invulling van een gezellige vrije dag? Bijvoorbeeld voor een familie- of bedrijfsfeest? Het Buggytour & BBQ arrangement is dan een perfecte keuze voor mensen van alle leeftijden. Met ruim een uur crossen op de buggy's van Paintball Twente kun je samen met je familie, vrienden en/of collega's genieten van het prachtige Twentse landschap.
180
minuten
touren
8
personen
62.5
/
p.p

Paintball & Buggytour Pakket

Ben je op zoek naar een adrenalinekick? Kies dan voor ons Paintball & Buggytour pakket. Beleef een onvergetelijke dag waarbij je na het paintballen kunt rondrijden op onze brullende monsters over de openbare wegen.
120
minuten
100
paintballs
8
personen
87.5
/
p.p

Paintball & Buggytour & BBQ Pakket

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van de dag, voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsfeest? Dit arrangement is een goede keuze voor jong en oud. Tijdens het paintballen zijn er verschillende missies waarvoor goede samenwerking vereist is, wat de teambuilding ten goede komt. Onze omgeving is speciaal ingericht zodat u verschillende tactieken kunt toepassen op het veld.
120
minuten
100
paintballs
8
personen

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!