Buggytour

Lasergame & Buggytour Pakket

Omschrijving

  • Duur: 2 uur lasergamen (inclusief 30 minuten uitleg)
  • Buggytour: +/- 60 minuten
  • Route: Enschede, Boekelo & Hengelo
  • 2 personen per buggy (bestuurder in het bezit van rijbewijs B)
  • Professionele begeleiding
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen

Het lasergame & buggytour pakket biedt een leuke combinatie van inspannende activiteiten waarbij je je tactische vaardigheden kunt gebruiken en een echte adrenalinekick kunt ervaren, samen met het verkennen van de natuur en het rijden in een bijzonder voertuig. Dit arrangement kost € 62,50,- per persoon en vereist een groep van minimaal 8 personen.

Tijdens de buggytour maak je een tour van ongeveer 60 minuten over zowel verharde als onverharde wegen door het prachtige Twentse landschap. Er zijn verschillende routes die langs Enschede, Hengelo en Boekelo gaan. De buggy's met hun brullende motorgeluid zorgen voor een geweldige rijervaring. Onderweg kun je genieten van de prachtige Twentse natuur, terwijl je verschillende landschappen doorkruist. Elke buggy biedt plaats aan 2 personen en de bestuurder moet in het bezit zijn van een rijbewijs B.

Lasergamen is een activiteit waarbij je al je tactische vaardigheden kunt inzetten om als winnaar uit de strijd te komen. Het geeft een echte adrenalinekick en versterkt de band binnen de groep. Je krijgt uitleg over de uitrusting en regels, past de uitrusting aan en betreedt het bos. Het bos is speciaal ingericht en bevat verschillende obstakels waar je je kunt verschuilen en van waaruit je de vijand kunt besluipen. De groep wordt verdeeld in twee teams die tegen elkaar strijden. Ontwaak de soldaat in jezelf en leid je team naar de overwinning!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!