Lasergamen

Lasergame & Buggytour & BBQ Pakket

Omschrijving

  • 2 uur lasergamen (inclusief 30 minuten uitleg)
  • Buggytour: +/- 60 minuten
  • Route: Enschede, Boekelo & Hengelo
  • 2 personen per buggy (bestuurder in het bezit van rijbewijs B)
  • BBQ inclusief 5 soorten vlees, friet, salade en 4 consumpties
  • 4 Consumpties
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen

Met het Lasergame + Buggytour + BBQ pakket kunnen jij en je groep volop genieten en een onvergetelijke dag beleven! Het arrangement is geschikt voor een groep van minimaal 8 personen.

Eerst ga je met de groep lasergamen, waarbij het erg spannend wordt gemaakt. Je hebt 2 uur de tijd om te lasergamen, inclusief een half uur uitleg over de spelregels en het gebruik van de uitrusting.

Daarna is het tijd voor de Buggytour, die ongeveer 60 minuten duurt. Je kunt kiezen uit routes in Hengelo, Boekelo of Enschede. Let op: de bestuurder van de buggy moet in het bezit zijn van een rijbewijs B. Deelnemers zonder rijbewijs kunnen als bijrijder mee. Elke buggy heeft plaats voor maximaal 2 personen. Buggytouren is een geweldige manier om te genieten van de prachtige omgeving, vooral bij mooi weer. Houd er rekening mee dat alcohol voorafgaand aan de rit niet is toegestaan.

Ter afsluiting van de dag geniet iedereen van een heerlijke barbecue, inclusief friet, salade, 5 soorten vlees en 4 consumpties.

Dit complete pakket kost €87,50 per persoon. Met dit arrangement zul je samen met je groep een onvergetelijke dag beleven!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!