Paintball

Paintball & Buggytour & BBQ Pakket

  • Duur: Twee uur paintballen, inclusief een half uur uitleg
  • Verfballetjes: 100 per persoon gratis
  • Buggytour: +/- 60 minuten (route Enschede, Boekelo, Hengelo)
  • Aantal personen per buggy: 2 (rijder moet in het bezit zijn van een rijbewijs B)
  • BBQ: Inclusief 5 soorten vlees, friet, salade, stokbrood en 4 consumpties
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen

Bent u op zoek naar een sportieve invulling van de dag, voor bijvoorbeeld een familiedag of bedrijfsfeest? Dit arrangement is een goede keuze voor jong en oud. Tijdens het paintballen zijn er verschillende missies waarvoor goede samenwerking vereist is, wat de teambuilding ten goede komt. Onze omgeving is speciaal ingericht zodat u verschillende tactieken kunt toepassen op het veld.

Na het paintballen is er gelegenheid voor een hapje en een drankje, voordat u instapt in een van onze buggy's. Door het spectaculaire geluid van deze brullende buggy's en de aandacht van andere weggebruikers, krijgt u een onvergetelijke adrenalinekick. Onze buggyroutes nemen u mee door het prachtige Twentse landschap. De gehele tour verloopt over onverharde openbare toeristische wegen. Tijdens de tour is er een mogelijkheid om van bestuurder te wisselen en hiervoor lassen we ook een pauze in.

Na de spectaculaire buggytour staat de BBQ al klaar! U kunt genieten van 5 heerlijke soorten vlees, friet, salade, stokbrood en 4 consumpties om uw maag te vullen na een dag vol activiteiten.

De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes.

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!