Buggytour

Buggytour & BBQ

  • Duur: +/- 75 minuten buggyrijden
  • Route: Enschede, Boekelo & Hengelo
  • 2 personen per buggy
  • Deelnemer dient in het bezit te zijn van een autorijbewijs
  • Minimale groepsgrootte: 8 personen
  • BBQ met 5 soorten vlees, friet, salade en 4 consumpties
  • 4 Consumpties

Op zoek naar een leuke invulling van een gezellige vrije dag? Bijvoorbeeld voor een familie- of bedrijfsfeest? Het Buggytour & BBQ arrangement is dan een perfecte keuze voor mensen van alle leeftijden. Met ruim een uur crossen op de buggy's van Paintball Twente kun je samen met je familie, vrienden en/of collega's genieten van het prachtige Twentse landschap.

Tijdens de tour rijden we in een stoet over leuke off-road routes in Enschede, Boekelo en Hengelo. We maken ook een pauze om bestuurders te wisselen, als dat gewenst is. Het spectaculaire geluid van de buggy's en de aandacht die je trekt van andere weggebruikers maken dit tot een unieke ervaring.

Na het avontuurlijke buggyrijden is het tijd voor een heerlijke BBQ. Onze maaltijd machine bereidt 5 verschillende soorten vlees voor jou en je groep. Daarnaast is er friet, salade en 4 consumpties beschikbaar. Op deze manier komt niemand iets tekort en is er voor elke deelnemer iets lekkers te vinden.

Geniet van deze onvergetelijke dag vol avontuur en lekker eten!

Veelgestelde vragen

Zijn er verschillende spelmodi beschikbaar?

Ja, er zijn verschillende spelmodi beschikbaar, zoals Capture the Flag, Team Deathmatch, Last Man Standing en nog veel meer. Het paintballcentrum kan verschillende spelmodi aanbieden om de ervaring gevarieerd en spannend te maken.

Wat is het prijsbereik voor paintballspellen en -uitrusting?

De prijs voor paintballspellen en -uitrusting varieert afhankelijk van het paintballcentrum en het pakket dat je kiest. Gemiddeld liggen de kosten voor een basispakket tussen 20 en 30 euro per persoon.

Hoe lang duurt een paintballsessie gemiddeld?

Een paintballsessie duurt meestal tussen de 1,5 en 2 uur, afhankelijk van het aantal spelers en het gekozen speltype.

Is paintball pijnlijk? Hoe zit het met blauwe plekken?

Paintball kan soms als een lichte prik voelen wanneer een verfkogel op je raakt, maar de meeste spelers ervaren geen ernstige pijn. Blauwe plekken zijn zeldzaam en worden meestal veroorzaakt door directe treffers op onbeschermde delen van het lichaam.
Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!