paintball buggyPaintball & Buggytour Pakket

€55

p.p.

,-

Paintball & Buggytour Pakket

2 uur paintballen, half uur uitleg inbegrepen 100 verfballetjes per persoon gratis Buggytour +/- 60 minuten 2 personen per buggy (rijder in bezit van rijbewijs B) Minimaal 8 personen Route Enschede, Boekelo & Hengelo

Op zoek naar adrenaline? Kies dan voor ons Paintball & Buggytour pakket. Beleef een dag die u niet snel meer vergeet door na het paintballen in onze brullende monsters rond te rijden over de openbare wegen.

Paintball kan na uitleg, die een half uur duurt, gespeeld worden op een van onze velden in het bos, maar het kan ook in onze hal gespeeld worden (www.star-world.nl). Onze velden zijn speciaal voor paintball ingericht. In het bos maakt u voornamelijk gebruik van de diverse natuurelementen die er te vinden zijn, waaronder diverse bomen waar u achter kunt schuilen, tot aan diverse struiken die uw positie geheim houden door het gecamoufleerde pak dat u tijdens de wedstrijden draagt. Onze binnenruimte is ook gevuld met diverse elementen die u tot uw voordeel kunt gebruiken. Door te schuilen in diverse gebouwen of tonnen kunt u uw tegenstander vanuit verassende hoeken uitschakelen.

Na de paintballwedstrijden staan er maximaal 20 buggy’s klaar (afhankelijk van de grootte van uw groep) waarmee een prachtige route gereden gaat worden. Er is een keuze uit 3 verschillende routes van +/- 60 minuten, die u over verharde en onverharde wegen langs de mooiste plekjes natuur in Twente leiden.

De eerste 100 verfballetjes zijn inbegrepen, voor extra verfballetjes betaalt u €7,50 per 100 balletjes. Een extra drankje kost €1,-.

Reserveer nu