lasergamen bbq buggy1Lasergame & Buggytour & BBQ pakket

€70

p.p.

,-

Lasergame & Buggytour & BBQ pakket

Buggytour +/- 60 minuten Route Enschede, Boekelo & Hengelo 2 personen per buggy (rijder in bezit van rijbewijs B) BBQ met: 5 soorten vlees, friet, salade en 4 consumpties Minimaal 8 personen 2 uur lasergame, half uur uitleg inbegrepen

Met het Lasergame + Buggytour + BBQ pakket kun je volop genieten en een onvergetelijke dag beleven met de hele groep! De groep moet uit minimaal 8 personen bestaan. Eerst ga je met de groep lasergamen waarbij het erg spannend wordt gemaakt.

Een Buggytour van ongeveer 60 minuten zit ook bij het pakket inbegrepen. Een Buggy is een soort van skelter waarmee er op de openbare weg gereden mag worden. Je kan kiezen tussen routes in Hengelo, Boekelo of Enschede. In het bezit zijn van rijbewijs B is hierbij verplicht. Deelnemers die geen rijbewijs hebben kunnen uiteraard wel mee als bijrijder. In één buggy kunnen maximaal 2 personen. Een Buggy heeft een open constructie en vooral met lekker weer is het ideaal om te gaan Buggytouren! Een Buggy is niet geschikt om mee te gaan racen, het is vooral bestemd om te genieten van de mooie omgeving tijdens het touren. Het is hierbij vanzelfsprekend NIET toegestaan om voorafgaand alcohol te nuttigen.

Ter afsluiting kan iedereen uitermate genieten van een heerlijke barbecue met friet, salade, 5 soorten vlees en 4 drankjes.

Het pakket kost €70,00 per persoon.
Met dit pakket zullen jij en je groep een onvergetelijke dag beleven!

Reserveer nu