lasergamen buggyLasergame & Buggytour Pakket

€55

p.p.

,-

Lasergame & Buggytour Pakket

Buggytour +/- 60 minuten Route Enschede, Boekelo & Hengelo 2 personen per buggy (rijder in bezit van rijbewijs B) Professionele begeleiding Minimaal 8 personen 2 uur lasergame, half uur uitleg inbegrepen

Het lasergame & buggytour pakket bestaat uit een inspannende activiteit waarbij je al je tactische vaardigheden kunt inzetten en die je een ware adrenalinekick geeft, gecombineerd met een activiteit waarbij je heerlijk van de natuur kunt genieten en rond kunt rijden in een onalledaags voertuig. Het arrangement kost €55,- per persoon en de groep dient minimaal uit 8 personen te bestaan.

Bij de buggytour maken jullie een tour van ongeveer 60 minuten over verharde en onverharde wegen door de Twentse natuur. Er zijn verschillende routes langs Enschede, Hengelo en Boekelo. De buggy’s met hun brullende motorgeluid zijn een waar genot om in rond te rijden. Onderweg kan je heerlijk van het Twentse natuurschoon genieten, de route is zo gekozen dat je allerlei fraaie landschappen te zien krijgt. Er passen 2 personen in een buggy. De bestuurder dient te beschikken over een rijbewijs-B.

Lasergamen is een activiteit waar je al je tactische vaardigheden in kan zetten om als overwinnaar uit de veldslag te komen. Lasergamen geeft een ware adrenalinekick en brengt de groep dichter bij elkaar. Je krijgt uitleg over de uitrusting en de regels, de uitrusting wordt aangetrokken en je betreedt het bos. Het bos is sfeervol ingericht en bevat allerlei obstakels waarachter je je kunt verschuilen en van waaruit je de vijand kunt besluipen. De groep wordt verdeeld in 2 teams die tegen elkaar strijden. Maak de soldaat in jezelf wakker en leid je team naar de overwinning!

Reserveer nu