Locatie
Vind Je Weg Naar De Ultieme Paintball Actie

Vind Je Weg Naar De Ultieme Paintball Actie

Welkom bij Paintball Twente, dé hotspot voor paintballenthousiastelingen en avonturiers. Onze locatie is strategisch gelegen tussen Hengelo en Enschede, midden in het rustieke Twekkelo. Omringd door de natuurlijke schoonheid van Twente en gemakkelijk bereikbaar, is Paintball Twente de perfecte uitvalsbasis voor iedereen die op zoek is naar een actievolle dag in de buitenlucht.

Eenvoudig Bereikbaar, Moeilijk te Vergeten

Onze locatie is gemakkelijk te vinden en te bereiken:

Een Plek Waar Actie en Natuur Samenkomen

Bij Paintball Twente ben je niet alleen verzekerd van een spannende paintballervaring, maar ook van een omgeving waar je kunt genieten van de rust en ruimte die Twente te bieden heeft. Ons terrein is zorgvuldig ingericht om zowel de spanning van het spel te maximaliseren als om harmonie met de natuurlijke omgeving te behouden.

Een Uitvalsbasis voor Avontuur

Naast onze paintball- en lasergamefaciliteiten, bieden wij ook andere buitenactiviteiten aan, zoals solex- en buggytours. Ons terrein is de perfecte startplaats voor een dag vol ontdekkingen en avontuur in het prachtige Twentse landschap.

Ontdek Paintball Twente

Of je nu komt voor de adrenaline van paintball, de strategie van lasergame, of de ontspanning van een tour door de natuur, Paintball Twente is jouw bestemming. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om je een onvergetelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat elk bezoek soepel en plezierig verloopt.

Sfeer impressie
Buggytour
Buggy's
Paintball
Attack
Paintball
Arena
Paintball
Basecamp
Paintball
Locatie
Buggytour
Race
Paintball
Konijnenpak
Buggytour
Basecamp
Paintball
Close up
Paintball
Vrijgezellenfeest
Paintball
Arena
Paintball
Tournooi
Paintball
Klassenfeest
Buggytour
Vrijgezellenfeest
Paintball
Indivueel
Paintball
Bedrijfsfeest

Arrangement op maat?

Arrangement op maat? Kom in contact met Paintball Twente of ga naar onze arrangement op maat maker en laat je paintballdromen werkelijkheid worden. We creëren het perfecte paintballarrangement voor jou. Let's make it happen!