Buggy BBQBuggytour & BBQ

€57

p.p.

,50

Buggytour & BBQ

Buggytour +/- 75 minuten Route Enschede, Boekelo & Hengelo 2 personen per buggy Deelnemer dient in het bezit te zijn van een autorijbewijs Minimaal 8 personen BBQ met: 5 soorten vlees, friet, salade en 4 consumpties

Bent u op zoek naar een ideale invulling van een gezellige vrije dag? Bijvoorbeeld voor een familie- of bedrijfsfeest? Het Buggytour & BBQ arrangement is een uitermate geschikte keuze voor personen van elke leeftijd. Met ruim een uur cross tijd op de Buggy’s van Paintball Twente kunt u met uw familie, vrienden en/of collega’s genieten van het Twentse landschap.

Rijdend in deze rode rolkooien rollen wij in een stoet over leuke off-road routes. Gedurende de rit maken we ook een pauze om van bestuurders te wisselen, mocht dit gewenst zijn. Dankzij het spectaculaire brulgeluid van de buggy’s en de aandacht die u vangt van overige weggebruikers maken dit tot een unieke ervaring.

Na het ruige rondrollen in de buggy’s is er tijd voor een versnapering in de vorm van heerlijke BBQ. Deze maaltijd machine maakt 5 verschillende soorten vlees voor u en uw groep klaar. Daarnaast is alles te combineren met friet, salade en 4 consumpties. Op deze manier komt niemand te kort en is er ook voor iedere deelnemer wat lekkers te vinden.

Reserveer nu